Binicilik Merkezleri

Klassis Golf & Country Club Binicilik Merkezi…
Kapalı ve açık manejleri, Binicilik Kulüp Binası'ndaki birimleri, atlar için box'ları, çocuklar için de "Poney Club"ı ile at keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz ortamlar yaratıyor. Burada pazartesi günleri hariç haftanın diğer günleri profesyonel hocalar eşliğinde kulüp atlarıyla özel ders veya grup dersleri veriliyor, arazi turları yapılıyor. Klasiss Golf & Country Club Binicilik Merkezi, uluslararası birçok mücadeleye de evsahipliği yapıyor. Silivri.

binicilik merkezleri
Kemer Golf & Country Club Atlıspor Kulübü…
Binicilik sporu yapanlar ve bu spora yeni başlayanlar için bireysel ve grup dersleri veriyor. Ayrıca kulüp bünyesinde yemyeşil orman arazisi içinde "cross country" ve orman gezileri düzenleniyor. Kemer Golf & Country Club Atlıspor Kulübü de birçok uluslararası müsabakaya evsahipliği ediyor. Eyüp.

Saklıköy Country Club…
Yeşillikler içinde sıcak bir köy ortamında üyelerine hizmet veriyor. Kapalı ve açık manejin dışında kulübün kendi sınırları içinde bir "Küçük Arazi" olanağı; sınırları dışında ise, isteğe göre 4-5 saate kadar uzayan arazi biniş seçenekleri var. Ayrıca gruplar için, at safariler de organize ediliyor. Beykoz.

Kilyos…
Haftasonu tatilinizi Kilyos, Gümüşdere köyü yakınlarında, Osmanlı tarzında bir çiftlikte at binerek ve binicilik eğitimi alarak geçirmek ister misiniz? İstediğiniz haftasonu, Taksim GeziciYAK ofisinden hareketle bir saatte çiftliğe varıyorsunuz. Burada günlük hayat herkesin buluştuğu ve kaynaştığı bir avluda geçiyor: Kediler, köpekler, ördekler, keçiler, eşekler, kazlar ve insanlar bir aradalar. İçeride ise Osmanlı tarzı odalarda dilediğiniz zaman soluklanıp çay-kahve içiyorsunuz. Sonra eğitim alması gerekenler eğitmen eşliğinde padogda ilk eğitimlerini alırken, daha önce eğitim alanlar ve eğitime gereksinim duymayanlar da grup rehberi eşliğinde orman içinde veya deniz kıyısında at safariye çıkıyorlar. GeziciYAK.

Naturland...
Naturland, doğa ve hayvan sevgisini buluşturan Country Park'ın içinde yer alan Ranch House, Manej ve Ranch Bar'ı ile at sevgisini doyasıya yaşatıyor. Tatiliniz sırasında 16 Ranch House'dan birinde kalabilir, manejde atlarla tanışıp Olimpos Dağı eteklerinde, orman ya da kumsalda at gezilerine çıkabilirsiniz. Ayrıca çevre tatil köylerinde kalanlar da at binme keyfi için Naturland'e gelebiliyorlar. Bu spora yeni başlayanlar uzman eğitmenler ile manejde çalıştıktan sonra at gezilerine katılabiliyorlar. Ranch Bar'da yorgunluğunuzu atarken de canlı müzik eşliğinde içkinizi yudumlayarak canlanan doğayı ve maneji seyredebiliyorsunuz. Ayrıca Naturland Alacasu Koyu'na özel bir at gezisi de düzenliyor. Bu gezi 1 saat 45 dakika sürüyor, 50 dakikalık mola süresinde dinlenirken Naturburger, patates kızartması ve ayrandan oluşan kumanya yeniyor ve aynı yoldan dönülüyor Naturland, Çamyuva

Hillside Beach Club…
Fethiye'nin en güzel koylarından Kalemya Koyu'nda konumlanan tatil köyü, bünyesinde birçok aktiviteyi barındırıyor. Tatilinizi geçirirken burada belki de ilk kez atlarla tanışacak ve ilk binicilik deneyimlerini Fethiye'nin Çalış Plajı kumlarında dört nala yaşayacaksınız. Bu aktivite en az iki kişilik gruplar halinde konukların dilediği saat dilimlerinde organize ediliyor ve 2-3 saat sürüyor. Fethiye

Lykia World…
Lykia World Geziler Ekibi'nin küçük gruplar halinde çevrede düzenlediği ve acemilerin de katılabileceği at gezileri ile yörede keyifli bir gün yaşanıyor. Kayaköy'de başlayan ve at sırtında üç saat süren gezide yörenin doğal güzelliği, geçmişten gelen izleri ve köy yaşantısı izleniyor; bu arada köy böreğinin ve ayranının da tadına bakılıyor... Fethiye

Iliada Hotel-Çanakkale…
Iliada Hotel-Çanakkale, Yenice'de, efsanevi Kaz Dağı'na bakan, yemyeşil bir ortamda konumlanıyor. Buradaki at çiftliğinde özel olarak yetiştirilmiş atlarla konuklara çevre gezisi yapma olanağı sağlanıyor.
Binicilik Merkezleri Binicilik Merkezleri Reviewed by Editor on Perşembe, Temmuz 12, 2012 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.