2013 Ayakkabı Modası

Güneşin yüzünü gösterdiği sıcak yaz günlerinde bayan moda takipçileri meraklı bakışlarını topuklu ayakkabılara çevirmiş durumdalar. Yıllardır vazgeçilmeyen topuklu ayakkabılarda da bu yıl birkaç değişiklik var. Tasarımcıların kullandığı taşlar ve ayakkabı tabanlarında ki ince detaylar da göze oldukça çarpıyor.



Yaza merhaba demeye hazırlandığımız bugünlerde sizin için kadınların vazgeçilmezi olan yazlık topuklu ayakkabıları ele aldık. Ankle bot modası yerini bilekten bağlı topuklu ayakkabı ve sandaletlere bırakıyor. Trend ayakkabı modelinde ince deri bir şeritle bilekleriniz bağlanıyor. Hatta bazen iki! Bu yıl topuklu ayakkabılarda kullanılan şeridin üzeri taşlarla kaplıysa geceleri ışıltınıza ışıltı katacaktır. Tabanı kırmızı, beyaz ve benzeri dikkat çekici bir renk olursa odağı ayaklarınıza çekebilirsiniz. Benden size bir öneri, ayakkabılarınızı bırakın bileklerinizi sarmaşık gibi sarsın.

Yazlık ayakkabı tercihini babetten yana kullananlar da pek demode sayılmaz. Henüz modası geçmeyen bu ayakkabıların özellikle gündüzleri günlük olarak giyilmesi güzel tercih olur. Ancak genelde açık ve çift renk kullanılması da size ayrı bir hava katacaktır.
2013 Ayakkabı Modası 2013 Ayakkabı Modası Reviewed by Editor on Pazartesi, Nisan 15, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.