Balotelli Galatasaray'a geliyor mu?

Galatasaray  futbol kulübü ünlü İtalyan forvet Mario Balotelli'yi  Milan'dan almaya hazırlanıyor.

Spor medyasının haberine göre, futbolcunun menajeri ile görüşen Bülent Tulun Türkiye'ye umut verici haberlerle döndü.



Galatasaray'ın Teknik Direktörü Mancini  "Büyük yıldız transferi şart değil"  demişti, buna rağmen, kulübün spor koordinatörü Bülent Tulun Başkan Ünal Aysal'ın isteği ile Mario Balotelli için çalışmalara başladı. Milan'lı yıldızın menajeri Mino Raiola ile İtalya'da buluşan Tulun Türkiye'ye kamuoyunu heyecanlandıracak haberlerle geldi. Tûlûn'un Aysal verdiği bilgiye göre, Milan Ocak ayında Balotelli ile yollarını ayıracak.

Menajer Mino Raiola dün Dubai'nin  The Nation  gazetesine yaptığı açıklamada bu haberi doğruladı. Raiola bunları söyledi :  "Balotelli Ocak ayında ayrılacak. Birçok takımla görüşüyoruz. Balotelli'ye kötü bir çocuk olduğu söyleniyor, ama onunla eskiden çalışan tüm antrenörleri onu yeni takımlarında görmek istiyor. Demek ki, Balotelli basının dediği kadar da kötü bir çocuk değil. Hangi kulüplerden teklif aldığımız konusunda ise fazla konuşmak istemiyorum ."
Balotelli Galatasaray'a geliyor mu? Balotelli Galatasaray'a geliyor mu? Reviewed by Editor on Çarşamba, Ocak 01, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.