Eurovision sahne düzenlemesine Azerbaycan örneği

Eurovision'da  Green Room sahne arkasında değil, doğrudan konser salonunda yer alacak.

Danimarka'nın Sosyal kanalı  DR  Mayıs ayında  B & W Hallerne  adı verilen mekanda yapılacak  Eurovision 2014' ün yapılacağı sahnede  "Green Room"  un arenaya yakın kurulacağını bildirdi.


İlk defa  Green Room'un sahne arkasında değil, izleyicilerin oturdukları salonda kurulması Azerbaycan'da yapılan 57.  Eurovision  müzik müsabakası sırasında  Bakü Kristal Zal' ın arenasında gerçekleşti. Şovu tüm detalına kadar ekrana getirmek için arenada özel sistem aracılığıyla 25 HD kamera yüklü.

Bu yıl  Eurovision'a ev sahipliği yapacak Kopenhag'da Bakü Kristal Zal' ın sahne örneğinden kullanacak. Bununla ilgili Eurovision TV'ye konuşan Danimarka'nın  DR  kanalının şov yapımcısı Jan Lagermand Lundme görüşlerini şöyle anlattı :  Green Room  bir daha yeniden arena kapsamında yerleştirilecek.

Arenadan milyonlarca Avrupa seyircisine yayınlanan şov sırasında Green Room koltukları insanlara denizde bir ada gibi görünecek.

DR yarışmanın yüksek düzeyde ypılması için alternatif seçenekler arayışındadır.  Green Room'un perde arkasında değil, izleyicilerin oturdukları salonda olması şovu izleyiciler ve sanatçılar için daha da unutulmaz yapacak.  Eurovision şarkı yarışmasında şarkıcılar ve izleyiciler birbirlerine çok yakın olacaklar.
Eurovision sahne düzenlemesine Azerbaycan örneği Eurovision sahne düzenlemesine Azerbaycan örneği Reviewed by Editor on Cuma, Ocak 31, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.