Michael Schumacher Bitkisel Hayatta Mı?

Fransız Alplerinde geçirdiği kaza sonrasında yaklaşık 1 aydır komada olan eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in durumu ile ilgili yeni iddialar medyaya yansıdı.

Michael Schumacher Bitkisel Hayatta Mı?


Yedi kez dünya şampiyonu olmuş, efsane Formula 1 pilotu olan Michael Schumacher gelmiş geçmişen iyiler arasında adını yazdırmış, en sevilenlerden biri olmuştu. 15 yıllık kariyerinde sadece 2 kez kaza yaptı. Yıllarca adeta ölümle dalga geçti. Şimdiyse ölüm döşeğinde.

Fransız Alplerinde geçirdiği kaza herkesi şoka soktu. Michael Schumacher o günden bu yana komada. Kafasını kayaya vurduğu andan 4 hafta geçti. Efsanenin sağlığıyla ilgili birçok iddia ortaya atıldı. Onlardan sonuncusu ise uzmanlar tarafından ortaya atılan bir öngörü. Doktorlara göre, sürekli beyin hasarı sonucu kalıcı bitkisel hayat riski söz konusudur. Zira komada geçen her gün ve her hafta durumun iyiye gitmesi adına var olan şansı düşürüyor.
Michael Schumacher Bitkisel Hayatta Mı? Michael Schumacher Bitkisel Hayatta Mı? Reviewed by Editor on Perşembe, Ocak 23, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.