Nejat İşler İstanbul'a Getirildi

Yoğun bakımda tedavisi süren Nejat İşler uçakla Bodrum'dan İstanbul'a getirildi. Gelir gelmez farklı branştaki yedi doktor tarafından muayene edildi. Ardından da oyuncunun son durumunu başhekim açıkladı. Nejat İşler'in zatürre olduğu bildirildi. Durumu iyiye gidiyor. Ama hayati riski atlatmış değil. Doktorun açıklaması:



"Var olan infeksiyon durumunun tedavisi devam etmekte...Kuzey yarım kürede çok ciddi bir infeksiyon salgını var. Şu anda bütün hastanelerde ve bizim hastanemizde de neredeyse onlarca zatürre hastası yatmakta. Benzeri bir durum Nejat İşler zatürre nedeni ile şu andaki duruma gelmiş bir durumdadır. Ve bu yüzden yoğun bakımda izleniyor."

Ünlü oyuncunun organ nakline ihtiyacı yok. Durumu iyiye doğru gidiyor. Tedavisi uyutularak devam ediyor. Doktorları bir mikrop üremesi olduğunun ve şu anda onun tedavisi yapıldığının bilgilerini verdiler. Hastalığa neden olan mikrobun adının Klebsiella olduğu bildirildi.

"Bazı organlar etkilenmişti. Her geçen gün çoğunun düzeldiğini görüyoruz."
Nejat İşler İstanbul'a Getirildi Nejat İşler İstanbul'a Getirildi Reviewed by Editor on Perşembe, Ocak 23, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.