Önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?

Yağışlı hava tüm Türkiye'de etkisini sürdürüyor. Hafta başından itibaren görülecek yağışlar Doğu Anadolu bölgesinde yoğun kar yağışı şeklinde olacak. İşte önümüzdeki hafta hava durumu ile ilgili notlar.

Hafta başında tüm Türkiye genelinde yağış bekleniyor. Doğu Anadolu bölgesinde ise yoğun kar var.  Batı bölgelerinin yüksek kesimleriyle Doğu Karadeniz bölgesinin iç kesimlerinde Gümüşhane ve Bayburt'ta da kar yağışı bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacak.



3 büyük kentin hava durumuna gelince:

İstanbul'da Salı günü yağış bekleniyor. En yüksek sıcaklık 4 derece civarında olacak. Salı günü parçalı çok bulutlu bir hava var. Çarşamba günü ise aralıklarla sağanak yağışlı geçecek.  10 dereceye kadar sıcaklığın çıkması bekleniyor.

Ankara'daysa Pazartesi hafif sağanak yağışlar görülecek. En yüksek sıcaklık 10 derecedir. Çarşamba öğle saatlerinden itibaren yağışlar başlayacak. 8 derece en yüksek sıcaklık olacak.

İzmir'de  hava önümüzdeki 3 gün aralıklarla sağanak yağışlı geçecek. Sıcaklık 13 derece civarında olacak.
Önümüzdeki hafta hava nasıl olacak? Önümüzdeki hafta hava nasıl olacak? Reviewed by Editor on Pazartesi, Ocak 27, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.