Terazi Burcu ve Özellikleri

(24 Eylül – 23 Ekim)


Grubu : Hava
Gezegeni : Venüs
En önemli özellikleri : Doğruluk,ölçülülük, sevecenlik, nezaket, adil olma
En zayıf noktaları : Kararsızlık, dikbaşlılık

Terazi burcunun dengeyi temsil ettiği düşünülür çoğu kez. Fakat aynı zamanda bunun tersi de doğrudur. Tıpkı terazinin kefeleri gibi… Denge, ancak kefelerin salınması durduğunda oluşur.
Terazi insanları içlerinde derin bir çelişki yaşarlar; çevrelerinden çok şey beklerler. Bu dengeli insanın iyi huylu, sempatik, nazik, hoşgörülü, akıllı, çalışkan, sabırlı portresi hayal kırıklığı ile acı çektiği anlarda asık yüzlü, inatçı, sabırsız olan tersine dönüşebilir.


 
Tüm güzelliklerin gezegeni Venüs etkisindeki Terazi burcu insanları, tüm ortamlarda çağdaş bir zevke sahiptir. Nelerin birbirine uyduğu konusunda doğal bir zevki vardır. Sanatsal doğası, varolanları daha hoş bir hale getirirken, dekorasyonda kendini gösterir. Azımsanmayacak kadar çok iç mimar bu burçta doğmuştur. 

Arkadaslar onun için önemlidir. Dinlemeyi iyi bilir. Ama bu, sohbet ettiği kişiyle hemen derin arkadaşlık kuracağı anlamına gelmez.
 

Teraziler günlerce, haftalarca, hatta aylarca deli gibi çalışır, çalışır…Geceyarılarına kadar, sabahlara kadar çalışır…Onları izlemek bile insanı yorar. Sonrada birdenbire "öldüm, bittim" diyerek yığılır kalır ve en kusursuz tembellik gösterisini yaparlar. (Terazinin kefesi uyuşukluğa doğru kaymıştır!)
Terazinin karakteri eşit ölçülerde iyilik, kibarlık, adillik, boyun eğmeyen bir inatçılık, filozofça bir mantık ve kararsızlıktan oluşmuştur. Kararsızlıkları sorunların ve çözümlerinin tüm yönlerini değerlendirip öyle karar verme eğilimlerindendir. Ama onlar her zaman kararsızlıklarını red ederler, o da başka… Karar vermedeki güçlükleri nedeniyle iş hayatında uygun bir ortakla çalışmaları onların daha başarılı olmalarını sağlar.
 

Terazi insanı, cazibesi, hoşluğu, güzelliği, kafası, zarifliği, nezaketi ve etkileyici sözleri sayesinde pek çok hayran kazanabilir. Fakat o, hayranlarıyla maceraya atılacak bir tip değildir. Terazi insanı eşinde mükemmellik arar ve istediklerini bulamazsa hayal kırıklığına uğrayıp ayrılabilir.


Terazi kadınının kalbini kazanmak istiyorsanız : Ona hiçbir zaman emir vermeye kalkmamalısınız. Ulaşabilmek için yumuşak, içten ve nazik olmalısınız,

· Sevgiye layık olduğunu hep anlatın, ama davranışlarınızla,
· Adil ve dürüst olan bu kadından hiçbir zaman aşırı sefkat gösterileri beklemeyin,
· Yumuşak görünüşünün ardında dikbaşlılığına saygı gösterin
· Onun duygularını sakın alaya almayın,
· Arada bir kayıtsız davranışlarınızla merakını kurcalayın.

Terazi erkeğinin kalbini kazanmak istiyorsanız :
· Lüks ve rahat bir ortamda, olabildiğince tatlı ve sakin bir ilişkiyi sevdiğini hatırlayın,
· Onun sevgisini zarif, sessiz ve güzel olarak elde edebilirsiniz,
· Görgü kuralları onun için çok önemlidir. Bunları yeterince biliyor ve uyguluyorsanız fizik güzellik ikinci planda kalabilir,
· Kavgacı, çabuk öfkelenen bir kişilikteyseniz ilişkinizin uzun ömürlü olamayacağını bilin,

Terazi'nın diğer burçlarla ilişkileri :
Çok iyi : Kova,İkizler
İyi : Yay, Akrep, Aslan, Baºak, Terazi
Kötü : Koç, Oğlak, Yengeç
Ne iyi/ne kötü : : Balık, Boğa
Terazi Burcu ve Özellikleri Terazi Burcu ve Özellikleri Reviewed by Editor on Çarşamba, Ocak 15, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.