Ayakkabı Seçimi

Ayakkabı seçimi oldukça zor, bu sebeple deneme yanılma yöntemiyle alınması gereken bir üründür. Ayakkabı seçiminizi bazı kriterler belirleyerek yapmanız işinizi kolaylaştıracaktır. Ayakkabı kullanıcısı öncelikle alacağı ayakkabıyı beğenmelidir  Alıcı, beğendiği ayakkabıyı deneyerek ayağına oturmasını, yürürken rahatlığını ve kendisine ne kadar yakıştığını kontrol etmelidir. 



Bu sayede alacağınız ayakkabıdan pişman olma payını azaltarak mümkün olduğunca iyi bir tercih yapmış olursunuz. Bunun dışında ayakkabı da dikkat edilmesi gereken başka hususlar da vardır mutlaka. Bu hususlardan birisi de işçiliktir. İşçilik hakkında size verebileceğimiz tüyolar şu yönde olabilir; dikişli bir ayakkabı alacaksanız herhangi bir yerinden iplik söküğünün olmaması, dikişin firesiz olarak atılmış olması önem arz eder. Bir diğer husus ise yapıştırma taban bir ayakkabı alacaksanız yapıştırma işçiliğine dikkat etmeniz yönündedir.

Kötü işçilikli yapıştırma taban ayakkabılarda yapışkan bazı yerlerde az bazı yerlerde fazla kullanılarak kötü bir görünüm oluşturabilir, hiç istemediğiniz bir anda ayakkabıyla taban arasındaki bağın kopmasına neden olabilir. Böyle durumlara maruz kalmak istemiyorsanız bu tarz önlemlerle ayakkabı memnuniyetinizi en üst seviyelere taşıyabilirsiniz.
Ayakkabı Seçimi Ayakkabı Seçimi Reviewed by Editor on Salı, Şubat 11, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.