En hızlı modem tanıtıldı

Çin'in Huawei şirketi Barcelona'da düzenlenen Mobile World Congress (MWC 2014) mobil sanayi fuarında LTE Cat6 iletişim standardını destekleyen yeni Wi - Fi modemini tanıttı. Huawei E5786 cihazı bilgilerin 300 Mbit / saniye hızında aktarımını sağlıyor.



Yeni cihaza aynı anda 10 adet Wi - Fi cihazını bağlamak mümkündür ve 300 miliamper / saat kapasiteli dahili batarya pili LTE ağı kullanma modunda 10 saat, bekleme modunda 500 saata kadar çalışma sağlıyor. Yönlendirici akıllı telefonlar ve diğer mobil cihazlar için adaptör olarak da kullanılır. Çin üreticisi E5786 modelinin dünyanın ilk Wi - Fi 802.11ac 2x2 MIMO ve iki diyapazonlu ( 2.4G/5G ) çift anten destekleyen Mobile Wi - Fi modemi olduğunu belirtiyor.

Yönlendirici tek dokunuşla aktifleşme işlevine ve SMS - bildirimlere, verilerin iletim istatistiklerine bakmaya, pilin durumunu izlemeye olanak sağlayan arayüze, ayrıca batarya enerjisini tutmak için otomatik ayrılma ayarlarına sahiptir. Tüm bu işlevler akıllı cihazdan ayarlamalardan Huawei Mobile Wi - Fi uygulamasının yardımı ile kontrol edilebilir. Ayrıca, cihaz sağlam ekranla donatılmıştır, micro USB 3.0 çıkışını destekler, üç saat boyunca enerji toplar ve 5 saniyede yükleniyor.

Kalınlığı 15,9 mm, ağırlığı 145 gram olan yeni cihazın fiyatı ve satışa çıkarılma süresi hakkında bilgi verilmedi.
En hızlı modem tanıtıldı En hızlı modem tanıtıldı Reviewed by Editor on Çarşamba, Şubat 26, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.