Suya dayanıklı tablet üretildi

Panasonic şirketi telefon fonksiyonlarına sahip 5 inçlik korumalı tabletini tanıttı. Cihazı tekmelemek veya üzerine su dökmek mümkündür. Şirketten aktarılan bilgilere göre, cihaz arazi ortamında teknoloji kullanmak zorunda olan insanlar için üretilmiştir.



Cihazı koruyan bir gövde mevcut olduğundan dolayı ağırlığı 430 gr. olmaktadır.

Çizilmelere karşı dayanıklı dokunmatik ekran haricinde, cihazın iç özelliği - kod tarayıcısı ve 8 mega piksel arka kamerası bulunuyor. Toughpad FZ - E1 tableti Windows Embedded 8 Handheld ile çalışıyor ve 2.3 GHz frekanslı işlemciyle donatılmış, FZ - Z1 sürümü ise Android 4.2.2 platformu ile çalışıyor ve 1.7 GHs frekanslı Qualcomm çipi ile donatılmıştır. Her iki cihaz da 3G ve LTE şebekelerini destekliyor.

Şirketten aktarılan bilgiye göre, 5 inçlik Toughpad tableti öncelikle Japonya'da yaklaşık 1270 dolar fiyattan satışa çıkarılacak. FZ - E1 akıllı telefonu Haziran'da, FZ - X1 ise Ağustos'ta erişilebilir olacak. Panasonic temsilcilerine göre, cihazlar Japonya dışında da satılacak, fakat doğru zaman bilinmemektedir.

Teknik özelliklerinden dolayı, Toughpad 1 metre mesafeden darbeye dayanıklıdır ve 30 dakika içinde 1.5 metreye kadar derinlikli suda kalabiliyor. Cihaz ABD'nin MIL - STD - 810G askeri standardına uygun olarak eksi 20'den artı 60 dereceyekadar sıcaklıkta çalışır.

Toughpad tableri Wi - Fi, Bluetooth, NFC, USB 2.0, micro USB ve Micro SD ile donatılmıştır.
Suya dayanıklı tablet üretildi Suya dayanıklı tablet üretildi Reviewed by Editor on Çarşamba, Şubat 26, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.