Dilek Serbest Meleklerin Mucizesi Filmi İle Dönüyor

Oyuncu Dilek Serbest “Meleklerin Mucizesi” filmi ile geri dönüyor. Fetih 1453 filmi ile verdiği aradan sonra filmde eşini kaybetmiş bekar bir anneyi canlandıracak.

1981 doğumlu Dilek Serbest oyuncu ve mankendir. Dizi hayatına yarım elma dizisi ile 2002 yılında başlamış ve burada Seda karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Gümüş (Derin), Kaybolan Yıllar (Nazlı), Gurbet yolcuları (Perihan), Dedektif Biraderler (Hayal Esen), Kanıt (Sude), Şüphe(Olcay) dizilerinde oynamıştır.

Dilek Serbest Meleklerin Mucizesi


Evebeynleri Makedonya göçmeni olan Dilek Serbest mankenlik yaptığı yıllarda "Dazlak manken" lakabını almıştı. 2003 yılından beri sinema filmlerinde oynamaya başladı ve bugüne kadar G.O.R.A. (Chepa), Büyü (Ceren), Tramvay (Julie), Fetih 1453 (Era) filmlerinde oynadı.

4 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek olan Meleklerin Mucizesi filmi hem komik hem de romantik bir filmdir. Filmin başrollerini Hakan Türkşen ve Gaye Gürsel paylaşıyorlar. Yönetmeni Biray Dalkıran, yapımcısı Yazz Film Yapım olan Meleklerin Mucizesi oyuncu kadrosunda ayrıca Altan Erkekli, Cem Kılıç, Ayşen Gruda, Murat Parasayar ve Yıldız Asyalı gibi oyuncular rol alıyorlar.
Dilek Serbest Meleklerin Mucizesi Filmi İle Dönüyor Dilek Serbest Meleklerin Mucizesi Filmi İle Dönüyor Reviewed by Editor on Cuma, Mart 07, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.