Kemerlerinizi Bağlayınız Filmi Hakkında Bilgiler

Kemerlerinizi Bağlayınız (Allacciate le Cinture) filmi İtalya'da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek imzasını taşıyor. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Ferzan Özpetek yapmaktadır. Yapımcılar Gianni Romoli ve Tilde Corsi'dir. Kemerlerinizi Bağlayınız filminin oyuncu kadrosunda Kasia Smutniak, Francesco Arca, Filippo Scicchitano, Carolina Crescentini gibi isimler yer alıyor.


Filmin müzikleri arasında Türkiye'den biri Kürtçe olmak üzere 2 şarkı yer alıyor. Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer'in İngilizce söylediği bir şarkısı Kemerlerinizi Bağlayınız filminde yer alıyor. Kürtçe şarkı ise Aynur Doğan'dan "Bexo" isimli bir şarkıdır.

Kemerlerinizi Bağlayınız 13 yıllık bir evliliğin hikayesini iyi ve kötü günüyle konu alıyor. Film Türkiye'de 14 Mart'ta vizyona giriyor. Hamam, Harem Suare, Cahil Periler, Karşı Pencere, Kutsal Yürek, Bir Ömür Yetmez, Mükemmel Bir Gün, Serseri Mayınlar ve Şahane Misafir gibi dfilmlere imza atan Türk yönetmenin sıradaki filminin Türkiye'de çekileceği belirtiliyor.
Kemerlerinizi Bağlayınız Filmi Hakkında Bilgiler Kemerlerinizi Bağlayınız Filmi Hakkında Bilgiler Reviewed by Editor on Perşembe, Mart 06, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.