İngiltere Eurovision 2014 temsilcisi ve şarkısı

Bu sene Danimarka'nın başkenti olan Kopenhag'da yapılacak olan Eurovision 2014 yarışmasında İngiltere'yi temsil edecek olan şarkıcı Molly olacaktır. Molly Birleşik Krallık adına Children of the Universe şarkısı ile yarışmaya katılacak.

Molly Kimdir?




Şarkıcı Molly'nin tam adı Molly Smitten-Downes olup 1987 doğumludur. Şarkıcılık haricinde şarkı yazarı da olan müzisyen küçük yaşlarından beri enstrüman çalıyor ve sahne alıyor. Müzik alanında üniversite eğitimi aldıktan sonra Molly tarafından 2011 yılında ilk EP olan Fly Away with Me piyasaya çıkmıştır. Devamında aynı yıl "Shadows", geçtiğimiz yıl "Never Forget You" single'ları çıkmıştır.

Children of the Universe şarkısı

Molly Eurovision'da Children of the Universe (Evrenin çocukları) adlı şarkıyı seslendirecektir. Şarkı kendisi tarafından yazılmıştır. 3 Mart 2014 tarihinde ulusal seçimle Eurovision 2014 İngiltere şarkısı olarak seçilmiştir.

İngiltere Eurovision 2014 temsilcisi ve şarkısı İngiltere Eurovision 2014 temsilcisi ve şarkısı Reviewed by Editor on Perşembe, Mart 06, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.