Kurt Seyit ve Şura Seyit'in babası kimdir?

4 mart 2014 tarihinde gösterimine başlanan "Kurt Seyit ve Şura" konusu ve oyuncuları ile konuşulmaya başladı. Dizide Seyit'in babası karakteri izleyiciler tarafından merak edildi. Önce karakter ile ilgili detaylara göz atalım.



Seyit'in babası kimdir?

Seyit'in babası Mirza bey (Mirza Mehmet Eminof) Rus ordusunun eski subaylarındandır. Ordudan dönmüş ve Kırım Aluşta'da yer alan verimli arazilerle ilgilenmeye başlamıştır. Karısı Zahide ve oğulları ile burada yaşamaktadır. Eminof ailesi köklerine ve geleneklerine bağlı bir ailedir. Mirza beyin de arzusu oğullarının Kırımlı Türklerle evlilik yapıp oraya yerleşmeleri ve köklerini devam ettirmeleridir. Ortanca oğlu Mahmut'u Türk kızı ile evlendiren Mirza Eminof büyük oğlu Seyit'e de böyle bir vasiyette bulunur.

Mirza Mehmet Eminof


Seyit'in babası rolündeki oyuncu

Seyit'in babası rolüne izleyicilerin çok yakıştırdığı ve Mirza bey karakteri ile görmekten memnun oldukları usta oyuncu ise Serdar Gökhan'dır. 1943 Bolu doğumlu olan usta oyuncunun gerçek ismi Nusret Ersöz olmaktadır.



Serdar Gökhan film oyunculuğunun yanısıra çizgi roman ressamıdır. Daha önce çok sayıda film ve dizide rol alan oyuncunun ilk başrol filmi Kadırgalı Ali olmuştur. Son dönemlerde Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fahrettin Ilgaz karakterini canlandırmıştır.
Kurt Seyit ve Şura Seyit'in babası kimdir? Kurt Seyit ve Şura Seyit'in babası kimdir? Reviewed by Editor on Çarşamba, Mart 05, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.