Lupita Nyong'o ve Brad Pitt Söylentileri

Afrika asıllı oyuncu Lupita Nyong'o en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar ödülünü aldı. 86. Oscar ödülleri töreninde ödülü oyuncuya takdim edildi.



"12 yıllık esaret" filmindeki rolü ile ödüle sahip olan Lupita Nyong'o film alanında ilk defa kendini denedi.

Oyuncu Meksika'da Kenyalı bir ailede dünyaya geldi. ABD'deki Drama sanat okulunda ve Yale Üniversitesi'nde eğitim gördü.

Lupita Nyong'o ile Brad Pitt arasında aşk yaşandığı söylentileri çıktı. Geçtiğimiz ay Londra'da BAFTA 2014 sinema ödüllerinin töreni sırasında bu durum daha net ortaya çıktı.

Hollywood'un bir numaralı çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt de misafirler arasında yer alıyorlardı. Gazetecilerin dikkatini çeken asıl nokta ise "12 yıllık kölelik" filminde Brad Pitt'in partneri olan Lupita Nyong'o nun da törene davet alması oldu. Söylenenlere göre, filmin çekimi sırasında Brad Pitt ve Lupita Nyong'o arasında tutkulu bir aşk hikayesi yaşandı. Adı geçen film başlıca ödüle sahip oldu.

Tören sonrası misafirler "The London Edition" otelinde başarılarını kutladılar. Brad Pitt ve Lupita Nyong'o'nun bir ara samimi bir şekilde objektiflere yakalandıkları söylentilerin artmasına neden oldu.
Lupita Nyong'o ve Brad Pitt Söylentileri Lupita Nyong'o ve Brad Pitt Söylentileri Reviewed by Editor on Pazartesi, Mart 03, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.