How I Met Your Mother Dizisi Bitti

Son dönemlerin popüler yabancı komedi dizilerin olan How I Met Your Mother dizisi final yaparak ekranlara veda etti. Önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi ünlü dizinin farklı bir versiyonu olan "How I Met Your Father" adlı dizi ekip olarak aynı fakar konu ve oyuncuları farklı olmak üzere önümüzdeki sezonda karşımıza çıkacak.

How I Met Your Mother


Oyuncu kadrosunda Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris ve Alyson Hannigan gibi oyuncuların yer aldığı How I Met Your Mother dizisi (Annenizle nasıl tanıştım) final gecesinde izleyicilerini ekran başına adeta kilitlemiş oldu. Efsane komedinin son bölümünü sonrası How I Met Your Father dizisi merakla beklenmeye başladı.

19 Eylül 2005 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlayan durum komedisinin yapımcılığını Carter Bays ve Craig Thomas üstlenmiştir. ABD CBS kanalında izlenen dizi ülkemizde e2 ve CNBC-e kanallarında yayınlanmıştır.
How I Met Your Mother Dizisi Bitti How I Met Your Mother Dizisi Bitti Reviewed by Editor on Çarşamba, Nisan 02, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.