Cate Blanchett'in çok konuşulan küpesi: Cannes Film Festivali

Önceki yazılarımızda geleneksel Cannes Film Festivali'nin açılış töreninin gerçekleştiğine yer vermiştik. Festival her yıl olduğu gibi çeşitli konularıyla çok konuşuluyor ve tabii ünlülerin kırmızı halı kıyafetleri ve takıları da bu konular arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Cate Blanchett Cannes Küpeleri

Cate Blanchett'in Chopard imzalı karides şekilli pahalı pırlanta küpeleri Cannes festivalinin çok konuşulan takılarından oldu.

Chopard firması 16 yıldır Cannes Film Festivali'nin resmi ortağı olmaktadır. Firma Cannes festivalinin ödülü olan altın palmiyenin yaratıcısı olmakla birlikte, ünlülere de pahalı ve gösterişli takılar sağlamaktadır.

Cate Blanchett Cannes Küpeleri

Cate Blanchett'in kıymetli taşlarla süslenmiş küpeleri karides şekli ile dikkat çekiciydi. Chopard koleksiyonunda ayrıca denizatı, leylek, kutup ayıları gibi değişik figürlerin kullanıldığını da görmek mümkündür.
Cate Blanchett'in çok konuşulan küpesi: Cannes Film Festivali Cate Blanchett'in çok konuşulan küpesi: Cannes Film Festivali Reviewed by Editor on Cuma, Mayıs 16, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.