Chanel Resort 2015 Koleksiyonu

Yakın gelecekte modacıların resort koleksiyonları çok daha ilginç ve önemli hale gelecektir. Moda dünyası Brooklyn Dior moda defilesi etkisi altındayken ve önceki gün Karl Lagerfeld Birleşik Arap Emirlikleri'nde gerçek bir gösteri düzenledi. Dubai'de gerçekleşen Chanel defilesi bir kez daha 80 yaşındaki moda tasarımcısının çağdaş tasarımcılardan farkını ortaya koydu.

Chanel Resort  koleksiyonu her zaman diğer markalar arasında kendine farklı bir yer edindi. Ve her defile Karl Lagerfeld hayal dünyasının yansımalarının yanı sıra belli bir şehre adanmış olmanın özelliğini taşıyor. Harita üzerinde öncesinden Moskova, Miami, Edinburgh, Dallas gibi şehirler işaretliydi. Ünlü tasarımcı bu kez yeni koleksiyonunun ilhamı için Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti.

Bu ülkenin sakinlerinin çoğu hemen hemen tüm vücudunu kapatıp, başörtüsü takmakta, bu durum Arap Emirliklerinin moda için yanlış yer olduğu anlamına gelmemektedir. Aksine! Bu ülkede lüks markaların satışı akla gelebilecek tüm rekorları kırıyor.

Chanel Resort 2015 Koleksiyonu

Chanel Resort 2015 Koleksiyonu











Chanel Resort 2015 Koleksiyonu Chanel Resort 2015 Koleksiyonu Reviewed by Editor on Cuma, Mayıs 16, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.