Kurt Seyit ve Şura Sezon Finalinde Neler Oldu?

Star Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Kurt Seyit ve Şura 10 haziran 2014 akşamı sezon finali ile ekranlara geldi. Finalde neler yaşandı diye merak edenler detayları bu yazımızda bulabilirler.

Kurt Seyit ve Şura Sezon Finali

Kurt Seyit'ten "kal" demesini bekleyen Şura ondan "git" lafını duyunca büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Seyit kalmasını isterken git diyerek aslında kendi ihanetini cezalandırmaktadır. Yüzüğü atıp onu terketmek üzere olan Şura hain bir kurşunla vurulur. Seyit onu hastaneye yetiştirir.

Kurt Seyit ve Şura Sezon Finalinde Neler Oldu?

Kendini olup bitenden dolayı aşırı suçlayan Seyit Şura iyileşirse onu bir daha görmeyeceğine dair Valentina'ya söz verir. Kurşunun kalbini teğet geçtiği Şura kurtulur.

Kurt Seyit ve Şura Sezon Finali Nasıl Bitti

Şura'yı vuran adamı aslında Kurt Seyit'i vursun diye gönderen Petro'dan başkası değildir. Şura'nın vurulduğunu duyduğunda şoka giren Petro hemen hastaneye gitmek ister. Billy onu durdurur, çünkü Şura'nın vurulduğunu bu şekilde öğrenen Petro hastaneye giderse kendini ele verecektir.

Kurt Seyit ve Şura Final Özeti

Barones Lola İstanbul'u terketmek üzeredir. Gitmeden önce Seyit'e verilmek üzere bir mektup bırakır. Talimatına göre, içinde bulunduğu gemi limandan ayrıldıktan sonra mektup Kurt Seyit'e verilecektir.


Celil bu sırada Alya'yı Billy'den korumak için ona bir teklifte bulunur; Formalite evlilik. Hala Tatya'yı sevdiğini söyleyen Celil böyle bir teklifi sadece Alya'yı korumak için yapar, ona karşı farklı hisleri yoktur. Genç kız bu çözümü mantıklı bulup kabul eder. İkisi evlenirler.


Kurt Seyit düşmanının Billy olduğunu düşünür. Petro'nun onu öldürmek isteyeceği aklından geçmez. Yüzbaşıdan intikam almaya karar verir. Şura'ya bir mektup bırakır ve "kendi hayatını kur, sensiz bir hayata başlayacağım" der. Mektubu okuyan Şura çok sarsılır.


Celil ile Alya'nın evliliğini gerçek zanneden Güzide çok üzülür ve intihar etmeye kalkar. Son anda yetişen Alya onu balkondan atlamaktan kurtarır. Bu sırada olayı duyan Celil de sessizliğini bozmak zorunda kalır. İçinde aslında Güzide'ye karşı bir şeyler hissetmeye başlayan Celil koşullardan dolayı kendini geri çekmek zorundadır.


Barones'i tuzağa düşüren Petro yüzbaşı Billy'nin de yardımıyla ondan ve delillerden kurtulur. Bir taraftan Seyit'ten kurtulmayı planlamaktadır ve bunun için uygun anı, yani Şura'nın gitmeden bir gece öncesini beklemektedir. Aksi halde Şura olanları duyarak gitmekten vazgeçebilir.


Son gece geldiğinde Billy ve Petro planlarını uygulamaya koyarlar. Şeref oteli yakarlar. Otelin içindekiler büyük panik içerisinde yangından kurtulmaya çalışırlar. Seyit yangından Yahya beyi, Sabri'yi ve Galip'i kurtarır. Celil de son anda yetişip Güzide'yi yangından çıkarır. Bu sırada yangını duyan Şura da otele doğru koşar ve Seyit'e bir şey olmadığını görünce ona sarılır. Otele gelen Yüzbaşı Billy ikinci planını uygulamaya koyar. Seyit'i Barones Lola'nın cinayetinden sorumlu olduğu gerekçesiyle tutuklar. Delil olarak Barones'in çantasından çıkan mektubu gösterir. Petro'nun hazırladığı sahte mektupta "eğer öldürülürsem katilim Seyit Eminof'tur" yazılıdır.


Yüzbaşı Seyit'i tutuklatır. Seyit giderken Celil'e Şura'yı gemiye bindirmesini söyler.


Bölümün sonunda Valentina hikayelerini yazara bırakarak hayata veda eder.

Kurt Seyit ve Şura dizisi 13. Bölümü ile sezon finali yaptı. Dizi yeni sezonda kaldığı yerden yayınlanmaya devam edecektir.
Kurt Seyit ve Şura Sezon Finalinde Neler Oldu? Kurt Seyit ve Şura Sezon Finalinde Neler Oldu? Reviewed by Editor on Çarşamba, Haziran 11, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.