Yeni diziler ne zaman başlıyor? Haziran 2014

Yaz dizileri yayınlanmaya başlıyor. Haziran ayında yayınlanmaya başlayacak olan dizilerin kısa bir listesini hazırladık.

20 Haziran 2014 - Diğer Yarım - ATV

ATV ekranlarının yeni yaz dizisi Diğer yarım ayrı hayatlar yaşayan ikiz kız kardeşim yıllar sonra tesadüfen karşılaşması sonrasında gelişen olayları anlatıyor. Baba Orhan Kılıç, anne İpek Tuzcuoğlu, ikizler Gonca Sarıyıldız.

Diğer Yarım


23 Haziran 2014 - Ulan İstanbul - Kanal D

Arabesk şarkıcısı Yaren ile tanımaya başladığımız Ulan İstanbul dizisinde Kandemir Mercan'ın soygun çetesine katılan 5 kişi ve soygun planlarının hikayesini izleyeceğiz. Soygun çetesinin lideri Uğur Polat, pavyon şarkıcısı Şebnem Bozoklu, çetenin hacker üyesi Caner Özyurtlu, diğer iki yakışıklılar Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım ve sonradan onlara uyan Sevtap Özdemir ile Ulan İstanbul Pazartesileri Kanal D'de.

Ulan İstanbul


23 Haziran 2014 - Kaçak Gelinler - Star TV

Bu diziyi izleyen gelinlerin kaçabileceklerinden şüpheliyiz. Düğün sarmadıysa ver elini İstanbul. Üç kaçak gelin son anda evlilikten kaçıp İstanbul'a gidiyorlar. Burada onları önce şöhretli hayat sonra hayal kırıklığı bekliyor. Tabii tüm bunlar beyaz atlı prens hayalinden vazgeçmeye engel değil. Kaçan gelinler; Selin Şekerci, Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu.

Kaçak Gelinler


25 Haziran 2014 - Güzel Köylü

Başından beri karıştırılıp adına Köylü güzeli de denilen aslında güzelin köylü olmadığı ama Güzel köylü olmaya aday olduğu bir dizi. Gül şehirden Güzel köye kaçıyor. Burada karşılaştığı Cemal bir köylü çocuğu ve Gül'ün kötü günlerinde elinden tutacak ona ışık olacak birisi. Bir de kızın eski aşkı var adı Kaan. O da aşkının peşinden gitmeye kararlı olan dizinin bir diğer yakışıklısı. Güzeller güzeli Gül - Gamze Karaca, Cemal - Berk Cankat ve Kaan - Mehmet Ali Nuroğlu.

Güzel Köylü

Haziran ayında başlayacak olan dizilerin listesi bu şekildedir. Temmuz dizilerinden de bazıları açıklandı ama daha tarihi netleşmeyenler var. Tarihleri kesinleşince onları da yazacağız. İyi seyirler.
Yeni diziler ne zaman başlıyor? Haziran 2014 Yeni diziler ne zaman başlıyor? Haziran 2014 Reviewed by Editor on Pazartesi, Haziran 16, 2014 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.