Cehennem Melekleri 3 Filmi (The Expendables 3) Konusu

Cehennem Melekleri 3 (orijinal adıyla The Expendables 3) başrollerini Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Mel Gibson, Antonio Banderas, Jet Li ve Wesley Snipes gibi ödüle doymak bilmeyen, dünyanın en ünlü ve en kaliteli aksiyon filmi oyuncularının paylaştığı ve serinin birinci ve ikinci filmlerinden daha da fazla aksiyon içeren aksiyon ve macera türünde Amerikan yapımı bir filmdir. Filmin yönetmen koltuğunda Avusturyalı Patrick Hughes bulunmaktadır.

Cehennem Melekleri 3 Filmi Konusu ve Oyuncuları

Filmin üçüncü serisinin konusu Sylvester Stallone (Barney Ross) ve ekibinin çok tehlikeli bir silahın kötü insanların ellerine geçmesini engellemek ancak daha sonra fark edilir ki, silahın ulaşmaması için çaba gösterdikleri adam Sylvester Stallone’un eski ortağı ve bu ekibin kurucularından Mel Gibson’dur (Conrad Stonebanks). Yıllar önce öldüğünü sandığı Conrad Stonebanks’ın yaşadığını görünce ve düzenledikleri operasyonla kötü adamımızı bir kez daha elinden kaçırınca tüm eski ekibi emekliye ayırıp, gençlerden oluşan yeni bir kadro oluşturur. CIA’in de olaylara karışması, Conrad Stonebanks’ın Cehennem Melekleri’ni yok etmek için elinden geleni ardına koymaması da aksiyon dolu macerayı daha da körüklemektedir. Senaristlerinin tekinin Sylvester Stallone olması filme ayrı bir heyecan katıldığının bariz bir göstergesidir. Nu Image Films ve Millennium Films’in ortaklaşa olarak yapımını yüklendiği macera ve aksiyon dolu bu film, hatırı sayılır bir hâsılat yapacağını garantilemektedir.

Eğer hala gidip de izlemediyseniz, en kısa zamanda bir boşluk yaratıp görmeniz gereken ender filmlerden biridir Cehennem Melekleri 3.
Cehennem Melekleri 3 Filmi (The Expendables 3) Konusu Cehennem Melekleri 3 Filmi (The Expendables 3) Konusu Reviewed by Editor on Çarşamba, Ağustos 20, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.