Bu şehir arkandan gelecek dizisinin konusu, oyuncuları ve karakterleri

Show Tv ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına hazırlanıyor. Ay yapımın drama dizisinin başrol erkek oyuncusu Kerem Bürsin, kadın oyuncusu ise Leyla Lydia Tuğutlu'dur.

Bu şehir arkandan gelecek dizisinin konusu

Ali 24 yaşında, gemicilik eğitimi almış, 5 dil bilen profesyonel bir dövüşçüdür. Şili vatandaşı Ally Simiht olarak büyümüştür. İstanbul'da doğmuş, annesi Emine gözlerinin önünde Ali henüz 4 yaşındayken babası olduğunu zannettiği Mithat Mirkelamoğlu tarafından öldürülmüştür. Gemini aşçısı Rauf tarafından kurtarılan Ali uzaklarda büyümüş ve dövüşerek gelir sağlamaktadır.



Yıllar sonra Ai'nin çalıştığı gemi İstanbul'a yük ulaştırmak için yanaşır. Küçükken yaşadığı kabusu unutmayan Ali gemiden hiç ayrılmamayı planlamaktadır. Ancak işler onun planladığı gibi gitmez.

Mithat Mirkelamoğlu 23 yaşındaki kız Pelin'i genç ve karizmatik ortağı  Yiğit Bursalı ile evlendirmeye hazırlanıyor. Ancak Pelin bu evliliğiistemez ve dans yarışmasına katılmaya hazırlanıyor. Babası nüfuzunu kullanarak Pelin'in adını yarışmadan çıkarır. Gerçekleri öğrenen kız limana gidip babası ile kavga eder. Tüm servetinden vazgeçtiğini söyleyip limandan ayrılır ve bu sırada Ali ile tanışır. İstanbul'dan uzak durmaya çalışan Ali için yeni bir hayat başlar.

Bu şehir arkandan gelecek dizisinin oyuncuları

Ali - Kerem Bürsin

Pelin - Leyla Lydia Tuğutlu

Dizinin oyuncu kadrosunun tamamı önümüzdeki günlerde belli olacaktır.
Bu şehir arkandan gelecek dizisinin konusu, oyuncuları ve karakterleri Bu şehir arkandan gelecek dizisinin konusu, oyuncuları ve karakterleri Reviewed by Editor on Cumartesi, Kasım 12, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.