Vatanım Sensin Dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmıyor? 23 Şubat Perşembe

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Vatanım Sensin Dizisinin dizisinin yeni bölümü bu hafta 23 Şubat Perşembe tarihinde yayınlanmıyor. yeni bölümün yayayınlanmama nedeni izleyicilerin aklına bazı soru işaretleri getirdi. Acaba Vatanım sensin dizisi bitiyor mu? Vatanımsensin yayından kaldırıldı mı? sorularının cevabına yapımcı firmadan açıklama geldi.

Başrollerinde Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak’ın rol aldığı Vatanım sensin dizisinin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. Ancak yeni bölüm yetişmediği için bu hafta yayınlanamayacak. Yeni bölüm 2 Mart 2017 tarihinde ekranlarda olacak.



Vatanım sensin dizisinin reytingleri

Vatanım sensin dizisi başladığı günden beri büyük ilgi ile izlenmektedir. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Vatanım sensin geçen hafta 16 Şubat 2017 tarihinde en çok izlenen dizi olmuştu.

Sosyal medyadan Vatanım sensin dizisi ile ilgili bazı mesajlar
"Vatanım Sensin, son yıllarda Türk televizyonunda yayınlanan en iyi dizidir"
"Ne demek Vatanım Sensin yayından kaldırılmış?"
"Ben her hafta dört gözle bu diziyi bekliyorum. Nasıl yayınlanmaz?"
"Bugün perşembe, vatanım sensin izlenir."
"Az önce de Vatanım Sensin yayından mı kaldırıldı diye haber yapmışlar. Yok ki şöyle doğru düzgün haber alacağımız bi kaynak"
"Vatanım sensin Dizilerin en güzeli sorun mu var. ..Bu hafta neden yok. .Kimse dizimize el atmasın"
Vatanım Sensin Dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmıyor? 23 Şubat Perşembe Vatanım Sensin Dizisinin yeni bölümü neden yayınlanmıyor? 23 Şubat Perşembe Reviewed by Editor on Perşembe, Şubat 23, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.