Muhteşem Yüzyıl Kösem - Sanavber

Fox ekranlarında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisine yeni bir karakter dahil oluyor. Padişah IV. Murat'ın hasekilerinden Sanavber hatun'u yeni bölümlerde izleyeceğiz.

Osmanlı padişahı IV. Murat'ın dönemini anlatan kitaplar ve yazılarda Ayşe Haseki Sultan dışında sultan Murad'ın muhtemel hasekisi olarak gösterilen Sanavber'in adı da geçiyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem - Sanavber kimdir

Muhteşem Yüzyıl Kösem Dizisinde Sanavber hatun karakterini Sezgi Sena Akay canlandırıyor. 1995 İstanbul doğumlu oyuncu daha önce Show Tv ekranlarında yayınlanan Acı Aşk dizisinde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkmıştı.

Sezgi Sena Akay'ın oynadığı diziler:

2014 Zeytin Tepesi (Nevin Karatay)
2015-2016 Acı Aşk (Melek Yılmaz Köklükaya)

Sezgi Sena Akay 2012 yılında düzenlenmiş olan Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarını kazanmıştır. 18 yaşına kadar voleybol ile ilgilenen güzel oyuncuyu Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Sanavber hatun olarak izleyeceğiz.

Dizinin kadrosuna yeni katılan bir diğer oyuncu ise Emin Gürsoy olup dizide Şehzade Mustafa’nın yaşlılığını canlandırıyor.

Muhteşem Yüzyıl Kösem - Sanavber Muhteşem Yüzyıl Kösem - Sanavber Reviewed by Editor on Perşembe, Şubat 23, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.