Dünya sağlık örgütünün onayladığı zayıflama hapları


onaylı zayıflama hapları
onaylı zayıflama hapları 
Dünya sağlık örgütünün onayladığı zayıflama hapları kimyasal olarak 2 adettir;
  • Orlistat
  • Sibutramin

Dünya sağlık örgütünün onayladığı zayıflama hapları nasıl kilo verdirir?

  • Orlistat, vücuda alınan besinin içindeki yağı sindirmeden atıyor. Böylece siz besinlerin daha az yağlı yemişçesine ağırlıklardan kurtulmaya başlıyorsunuz. 
  • Sibutramin ise sizin beyninizle mideniz arasındaki acıkma duygusunu inhibe ediyor ve siz kendinizi tok hissediyorsunuz. 

Dünya sağlık örgütü bu kilo verme ve zayıflama ilaçlarını çeşitli şekillerde epidemiyolojik olarak araştırarak onaylamış ve insanların kullanımına sunmuştur.

Doğu tıbbının kullandığı zayıflama ilaçları ve hapları

Doğu tıbbının öne sürdüğü bazı zayıflama ilaçları vardır. Bunların dünya sağlık örgütü onayı yoktur. Fakat bunlar da aynı mantık ve aynı silsileden geçerek yapılmış ilaçlardır.

Zayıflama olayının en önemli konusu şudur; bir insan yeme davranışını ve yaşam tarzını değiştiremiyorsa, dünyanın ne zayıflama ilacını kullanırsa kullansın, o kişinin kilo vermesine imkan yoktur. Öyle olsaydı dünyada şişman kimse olmazdı.
Dünya sağlık örgütünün onayladığı zayıflama hapları Dünya sağlık örgütünün onayladığı zayıflama hapları Reviewed by Editor on Cuma, Haziran 15, 2012 Rating: 5

1 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler, faydalı bilgiler var.
    sağlıklı günler dilerim herkese.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.