Apple şirketi Mac OS X 10.9.1'i çıkardı

Apple şirketi Mavericks'in çıkışından iki ay sonra önde gelen işletim sisteminin yeni Mac OS X 10.9.1 sürümünü yayınladı.

Mac OS X 10.9.1 Mac App Store dan veya Apple Support sitesinden indirilebilir.


Aslında Apple iki ayrı yenilenme paketi çıkardı - 13 ve 15 inçlik Mac Book Pro Retina notebookları ve şirketin tüm diğer bilgisayarları için.

Yenilenmenin temel avantajı iyileştirilmiş Mail olayıdır, burada gmail e-posta sisteminin ayarlanması ile ilgili destek mevcuttur. Aynı zamanda Apple şirketi Smart kutusunun çalışmasını iyileştirerek hizmetin daha stabil ve erişilebilir olmasını sağlamış.

Bununla birlikte, Safari 7.0 kendi içinde yenilenme taşıyor, burada gelişmiş otomatik tamamlama ve ücret bilgileri ile çalışma mekanizması da var.

Yenilikler ayrıca Facebook sosyal ağını destekleyen Voice Over fonksiyonunda da mevcuttur.  Burada İngiliz dilli olmayan sistemlerde iWork ve iLife program teminatlarının yenilenmelerini bloklayan hatalar ortadan kalkmıştır.
Apple şirketi Mac OS X 10.9.1'i çıkardı Apple şirketi Mac OS X 10.9.1'i çıkardı Reviewed by Editor on Salı, Aralık 17, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.