İki yönetici daha BlackBerry şirketini terk ediyor

Reuters ajansının haberine göre, Kanada'nın BlackBerry şirketinin iki üst düzey yöneticisi devam eden yapının yeniden yapılandırılması ile ilgili olarak görevini bıraktı.

Geçtiğimiz haftanın sonunda basın sözcüsü Tenille Kennedy tarafından ajansa gönderilen elektronik postada BlackBerry şirketinin Genel Başkan Yardımcısı Alan Brenner'in geçiş döneminden sonra şirketi terk edeceği, BlackBerry Messengerinin hazırlanması üzere Genel Başkan Yardımcısı Alister Mitchell'in de şirketten ayrıldığı belirtildi.

Yönetimde değişikliklerin yapılması ile gözlenen Kanada üreticisinin yapısının yeniden yapılandırılması şirketin kayıplarla yüzleşmesi için yapıldı. Kalkınma stratejisinde yapılan hatalara göre BlackBerry cihazlarının popülaritesi hayli azaldı ki, bu da şirketin piyasa değerine olumsuz etkisini gösterdi.

Geçen hafta şirket temsilcilerinin verdiği bilgiye göre, gelecek için tahminlerin yayınlanması durdurulacak. Şu anda şirket yönetimi yeni ortakların katılımı, yeni iş ortaklıklarının oluşturulması ve yazılım lisansı meseleleri dahil gelişme stratejisini yeniden gözden geçirmektedir. İki baş menajer BlackBerry şirketini terk ediyor.
İki yönetici daha BlackBerry şirketini terk ediyor İki yönetici daha BlackBerry şirketini terk ediyor Reviewed by Editor on Salı, Aralık 17, 2013 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.