Abdominoplasti - Karın germe

Abdominoplasti bir kozmetik cerrahi işlemdir. Daha daha sıkı ve pürüzsüz bir karın profili sağlamak için kullanılan  bu operasyon orta ve alt karın duvarı, kas ve fasyasını düzeltmek amacıyla alt karından fazla yağ ve deri çıkarılması, zayıflamış veya ayrılmış kas ve fasya onarılma işlemlerini içermektedir.

Birkaç kez doğum yapmış, karın bölgesi derisinde çatlaklar oluşmuş ve sarkmış, ve karın kasları zayıflamış kadınlarda bu karın germe işlemi son derece faydalıdır. Çoğunlukla gebelik, yaşlanma, kalıtım ve önemli kilo kaybı sonrası karın bölgesinde sarkma olan kişilere bu operasyon yapılır. Karın germe operasyonu kişinin görünüşüne ve kendine olan güvenini arttırır.

Abdominoplasti - Karın germe

Abdominoplasti (karın germe) operasyonu çeşitleri

  1. Mini karın germe
  2. Tam karın germe
  3. Yüksek yan gerilimli karın germe
  4. Genişletilmiş karın germe
  5. Çevresel karın germe
  6. Kombinasyon işlemleri
Unutulmamalıdır ki abdominoplasti - karın germe operasyonu şişmanlık tedavisi değildir. Bu operasyondan önce şişman kişiler obezite tedavisi görüp belli miktarda kilo vermelidir.

Karın germe operasyonu bazı başka operasyonlarla birlikte yapılabilir. Bunlar vücut kontürü düzeltme (estetik meme operasyonları, liposuction vb) veya diğer bazı operasyonlardır (rahim, yumurtalık operasyonları gibi)
Abdominoplasti - Karın germe Abdominoplasti - Karın germe Reviewed by Editor on Pazartesi, Ocak 27, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.