Yarı yıl tatiline nerede girmeli?

Kayak merkezlerinde bu yıl kar pek etkili olmayınca bazı oteller promosyona yöneldi. Kayak otelleri şu anda tatilcilere çeşitli promosyonlar sunmaktadırlar. Bazı oteller 0-12 yaş çocuk grubuna ücretsiz konaklama imkanı sunarken, bazı tesisler de ücretsiz ulaşım imkanı kampanyası yapıyorlar. Bu sömestrde Uludağ gibi kayak merkezinde bir ailenin konaklaması ortalama 1700-1800 TL civarıdır.

Dün gece alınan hava durumu bilgisine göre Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yoğun kar yağışı başladı. Yağış başladığı için bu fiyatların artması da muhtemeldir.



Yurtdışındaysa en çok tercih edilen ülkeler Orta Avrupa'da bulunmaktadır. Paris, Budapeşte, Viyana, Prag tercih edilen ülkelerin başında geliyor. Yurtdışındaki kayak merkezleri de kar az olduğu için pek rağbet görmedi. Ülke genelinde olduğu gibi yurtdışında da şu anda bir kar sıkıntısı söz konusudur. Üsküp ve Pamporovo programları şu anda tercih edilen bazı tur programları içerisinde yer almaktadır. Tur şirketleri 239 Euro'dan başlayan paketler sunmaktadırlar.

Artan döviz kuru yurtdışı turlarının talebini çok fazla etkilemiyor. Tatil ödemelerinde halen 12 takside kadar taksitlendirme seçenekleri bulunuyor.
Yarı yıl tatiline nerede girmeli? Yarı yıl tatiline nerede girmeli? Reviewed by Editor on Perşembe, Ocak 23, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.