Rüyada Namaz Kılmak

Rüyada namaz kılmak farklı şeylere işaret eder, farklı şekillerde yorumlanır çünkü namaz kılma şekline  ve nasıl kılındığına da bakılır.

Rüyada Namaz Kılmak

Rüyada namaz kılmak, dininin gerekliliklerini yerine getirdiğini, dünya hayatının hayırlı ve refah bir şekilde geçeceğine yorumlanır.

Rüyada namaz kıbleye dönük şekilde kılmak kişinin Allah tarafından gönderilen emirlere uyduğuna,ibadetlerini yerine getirdiğine ve dünya hayatının ve ahiret hayatının hayırlı olmasına yorumlanır.

Rüyada düzgün ve emredilen bir şekilde namaz kıldığını gören kişinin artık daha dinine bağlı olacağı yorumlanır.

Rüyada kıble tarafına değilde başka bir tarafa doğru namaz kılan kişinin dinden uzaklaşacağına,soğuyacağına başka bir dine bile geçiş yapabileceğine yorumlanır.

Rüyada tam ezan okunduktan sonra namaz kıldığını gören kişinin hayatının refaha ulaşacağına, tüm sorunlarının,sıkıntılarının biteceğine, ahiret hayatının hayırlı olacağına yorumlanır.

Rüyada ezan vaktinden çok uzun bir süre sonra namaz kıldığını gören kişinin yeni bir işe gireceğini ve uzun bir sonra o işten bereket geleceğine yorumlanır.

Rüyada birden çok kişi ile namaz kıldığını gören kişinin yeni bir topluluğa katılacağını ve bu topluluk ile yükseleceğine ve hayra yorumlanır.

Rüyada Cenaze namazı kıldığını gören kişinin ölen kişiler için dua etme olanağı olabilecek bir yere gitmesine,bulunmasına yorumlanır.

Rüyada direk yattığı yerden,oturduğu yerden namaz kılmaya çalıştığını gören kişinin hedeflerine ulaşamayacağına, ve girdiği işleri bitiremeyeceğine yorumlanır. Maddi durumun azalacağına da yorumlanır.

Rüyada namazı kılarken birden yarım kestiğini gören kişinin girdiği bir işin sonunu ulaşamayacağına,yarıda keseceğine yorumlanır. Ayriyetten kişinin dine az bağlı olduğuna da yorumlanır.

Evet Rüyada Namaz kılmayı genel olarak yorumlarsak,nelere işaret ettiğini söylersek ; Rüyada namaz kılmak dine bağlılığa işarettir.Kişinin dünya ve ahiret hayatının iyi geçeceğine yorumlanır. İstenilen hedeflere ulaşılıp,ulaşılmayacağına yorumlanır. Berekete, hayra ve refaha yorumlanır.

Rüyanız Hayrolsun.
Rüyada Namaz Kılmak Rüyada Namaz Kılmak Reviewed by Editor on Cumartesi, Nisan 12, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.