İştah Kesen Sebzeli Tavuk Tarifi - Dr. Ayça Kaya
Dr. Ayça Kaya İştah Kesen Sebzeli Tavuk tarifini katıldığı Melek programında verdi. Tarifin yapılışı ve malzemeleri aşağıdaki gibidir.
Malzemeler:
Hazırlanışı:
Yukarıdaki malzemelerin tamamını önce ince ince doğrayın. Daha sonra doğradığınız malzemeleri didiklenmiş haşlanmış tavuk göğsüne ekleyin. Bir kenarda zeytinyağı, tuz, kırmızı biber, karabiber ve limondan sos hazırlayın ve tavuklara ekleyin. Servise sunmadan önce iyice karıştırın. Afiyet olsun.
Malzemeler:
- 1 adet haşlanıp didiklenmiş tavuk göğüs eti
- 1 demet taze nane
- 1 yemek kaşığı tatlı toz biber
- 1 demet maydanoz
- 1/2 demet taze sarımsak
- 2 adet tatlı kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1/2 limon suyu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı:
Yukarıdaki malzemelerin tamamını önce ince ince doğrayın. Daha sonra doğradığınız malzemeleri didiklenmiş haşlanmış tavuk göğsüne ekleyin. Bir kenarda zeytinyağı, tuz, kırmızı biber, karabiber ve limondan sos hazırlayın ve tavuklara ekleyin. Servise sunmadan önce iyice karıştırın. Afiyet olsun.
İştah Kesen Sebzeli Tavuk Tarifi - Dr. Ayça Kaya
Reviewed by Editor
on
Salı, Mayıs 06, 2014
Rating:
Hiç yorum yok: