Gizli tuz kaynakları

Doktor Ender Saraç programında gizli tuz kaynaklarından bahsetti. Bu gıdalar tuz barındırıp vücudumuza giren tuzun artmasına neden oluyor.


Gizli tuz kaynakları
  • Peynir çeşitleri
  • Tuzlu zeytinler
  • Hazır soslar; ketçap, mayonez, hardal
  • Kuruyemişler (kavrulmuş olanlar)
  • Hazır çorbalar ve bulyonlar
  • Konserve yiyecekler
  • Turşu
  • Şarküteri ürünleri (sucuk, salam,sosis)
  • Cipsler
  • Bisküviler ve krakerler
  • Hazır ayranlar
Bazı kişiler tansiyon düşüklüğü nedeniyle tuz kullanırlar. Tansiyon düşüklüğüne tuz kullanmadan çözüm arayanlar bu doğal çözümlerden yararlanabilirler.

  • adaçayı
  • kekik
  • maden suyu
  • egzersiz
  • yazın meyan kökü

  • Tansiyon dostu sebze ve meyveler
  • sarımsak
  • soğan
  • semizotu
  • ıspanak
  • taze fasulye
  • marul
  • patates
  • siyah üzüm ve çerikdeği
  • nar
  • muz
  • kayısı
  • incir
  • hint fıstığı
  • ceviz
  • Gizli tuz kaynakları Gizli tuz kaynakları Reviewed by Editor on Cumartesi, Haziran 21, 2014 Rating: 5

    Hiç yorum yok:

    Blogger tarafından desteklenmektedir.