300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Filmi 7 mart'ta sinemalarda

"300: Bir İmparatorluğun Yükselişi" filminin gösterimi bu Cuma başlayacak. Yönetmeni Noam Murro olan bu film efsanevi Spartalılarla Perslerin çatışmasından bahseden epik dram olan "300 Spartalı" filiminin devamıdır. Film Frank Miller´in grafik romanı Xerxes'ten uyarlanmıştır.



Başlıca rollerde yer alan oyuncular Lena Headey, Eva Green, Sullivan Stapleton, Rodrigo Santoro olmaktadırlar. Kral Kserks'in başkanlık ettiği Pers ordusu 300 Spartalı zaferi sonrası güneye, büyük Yunan kentlerine doğru harekete geçiyor. Acımasız savaşçının yolu üzerindeki birinci şehir Atina'dır. Şehri savunmak için Yunan komutanı Themistokles öne çıkıyor. Birçok halkları itaat altına almış ve kendini Tanrı adlandıran Kserks'in ve kumandan Themistokles'un ordularının ve Artemisia'nın Salamis’te yapılan denizde filoların savaşı oldukça gerçek şekilde anlatılıyor. Filmde ayrıca Kserks'in bu olaylardan önceki hayat hikayesi de yer alıyor.

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Filmi 7 mart'ta sinemalarda 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi Filmi 7 mart'ta sinemalarda Reviewed by Editor on Salı, Mart 04, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.