Nicole Kidman'ın makyajsız görüntüleri görenleri şaşırttı

Hollywood yıldızı Nicole Kidman görüntüsü ile herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu 46 yaşında olmasına rağmen hala vücut yapısı ve cildi ile gençlerden hiç geri kalmıyor. Her zaman güzel makyaj ve saç modelleri ile toplum içine çıkan sanatçı bu kez geleneğinden uzak kaldı.



Aslen Avustralyalı olan sanatçı cilt bakım uzmanının tavsiyesi ile yüzünü dinlendirmeye karar verdi. Birçok önde gelen ünlü dergilerin yüz kabuğunu süsleyen oyuncu makyajsız hali ile dışarıya çıktı. En önemli gecelerin seçkin konuğu olan Nicole Kidman yürürken paparazzilerin hedefi oldu.


Alışveriş yapan yıldız Oscar ödül töreni için aksesuar satın alıp geri dönerken görüntülendi. Tamamen makyajsız olan Nicole diğer yıldızlardan farklı olarak bundan rahatsızlık duymadı. Kameraları gördüğünde onlara el sallayarak gülümsedi.

Oyuncu "en iyi kadın oyuncu" dalında "Oscar" kazanan ilk Avustralyalı oyuncudur. 1996, 2002, 2003 yıllarında 3 kez "Altın Küre" ödülü kazandı.
Nicole Kidman'ın makyajsız görüntüleri görenleri şaşırttı Nicole Kidman'ın makyajsız görüntüleri görenleri şaşırttı Reviewed by Editor on Salı, Mart 04, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.