Oscar 2014'ün en güzel kıyafetleri

2 Mart 2014 tarihinde kocaman bir yıldır beklenen "Oscar" ödülleri sunum töreni yapıldı. Bu tören görünüşe bakılırsa daha uzun süre tartışma konusu olacak. Hem ödülleri kazananlar, hem de kıyafetler daha çok konuşulacağa benziyor. Oscar'ın 13 en güzel ve çekici kıyafetine bu yazımızda yer veriyoruz.

Cate Blanchett'in Kıyafeti

Listenin ilk basamağında Cate Blanchett yer alıyor. Bu güzel oyuncu kırmızı halıya damgasını vurdu. "Armani Prive" den olan giyim parlak boncuklarla süslenmiştir. Güzel oyuncunun takılarına gelince kıyafetleri bir çift küpe ve altın bilezik tamamlamıştır. Parmağında ise sade bir yüzük vardı.



Angelina Jolie'nin kıyafeti

Törenin diğer bir yıldızı ise Angelina Jolie oldu. Gümüş parlak elbisesi ile güzel oyuncu gerçek bir yıldız havasındaydı. Oyuncu bu kez "Elie Saab" dan parlak bir kıyafet tercih verdi. Elbisenin üst kısım şeffaftı. Elbise çok sayıda pullarla süslenmişti. Oyuncu haklı olarak neredeyse hiç aksesuarlardan kullanmadı. Sadece küpe ve yüzüğü vardı.



Charlize Theron'un Kıyafeti

Charlize Theron'un zarif ve şık siyah elbisesi herkesi hayran bıraktı. "Christian Dior" markasının ürünü olan bu elbise oyuncunun cildi ile uyum ortaya koymuştu. Elbisenin derin dekoltesi vardı. Kırmızı halı üzerinde göz kamaştıran ünlü yıldızın en dikkat çekici aksesuarı ise kolyesi oldu. "Harry Winston" dan olan takının fiyatı 15 milyon dolar olmaktaydı.



Bunlar da diğer ünlülerin kırmızı halıda kıyafet showu











Oscar 2014'ün en güzel kıyafetleri Oscar 2014'ün en güzel kıyafetleri Reviewed by Editor on Salı, Mart 04, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.