Zeytinyağlı Barbunya Tarifi
Geleneksel lezzetlerden olan Zeytinyağlı barbunya taze malzemelerle evde kolaylıkla yapılabilecek lezzetlerdendir. Gerekli olan malzemeler aşağıdaki gibidir.
Yapılışı
Sebzeler ince doğranır. Sotelendikten sonra barbunya da ilave edilr. Az su eklenilip pişmeye bırakılır.
Doktor Ender Saraç'ın programında önerilen Zeytinyağlı barbunya tarifidir.
Barbunyanın faydaları
- 1 kilo taze barbunya
- 1 adet ufak boy patates
- 3 adet iri domates
- 2 adet sivri biber
- 2 adet kuru soğan
- 3 diş sarımsak
Yapılışı
Sebzeler ince doğranır. Sotelendikten sonra barbunya da ilave edilr. Az su eklenilip pişmeye bırakılır.
Doktor Ender Saraç'ın programında önerilen Zeytinyağlı barbunya tarifidir.
Barbunyanın faydaları
- Barbunya vücuda güç ve enerji verir
- Vücudun gelişimini ve onarımını destekler
- Kemikleri güçlendirir
- Romatizmaya iyi gelir
- Böbrek rahatsızlıklarına iyi gelir
- Böbrek kum ve taşlarını düşer
- Sinirleri kuvvetlendirir
- Kalp çarpıntısına iyi gelir
- Protein içeriği yüksektir
- Potasyum ve magnezyum bulunur
Zeytinyağlı Barbunya Tarifi
Reviewed by Editor
on
Pazartesi, Haziran 30, 2014
Rating:
Hiç yorum yok: