Evlat kokusu dizisi oyuncuları ve karakterleri

Evlat kokusu dizisi yakın zamanda Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlıyor. Diziniin yapımcılığını Endemol Shine Türkiye, yönetmenliğini Erol Özlevi üstleniyor, senaryosunu Endemol Shine Türkiye Yazı Grubu kaleme alıyor.

Zeyno Amsterdam’da bir yetimhanede büyür. Daha sonra bir hastanede çocuk hemşiresi olarak çalışmaya başladığı sırada bir adama aşık olur. Bazı hayaller kurar, hamile kalır. Ancak kendisinibekleyen kötü kaderden habersizdir. Öfkesi yüzünden çocuğundan uzak kalan Zeyno'nun diğer tarafdan arasında Türkiye'nin önde gelen zengin ailelerinden olan Akbaş ailesi ile koparılması kolay olmayan bir bağ oluşur. Güçsüz bir kız zamanla cesur ve acımasız genç bir kadına dönüşür...

Evlat kokusu dizisi oyuncuları ve karakterleri

Zeyno (Zeynep Gündoğan) - Hande Soral: Hollanda'da yetimhanede büyüyüp hemşire olarak çalışan genç kız. Genç yaşta önce aşkı sonra ihaneti tadan Zeyno çektiği zorlukları yenerek bambaşka bir kadına dönüşecektir.

Evlat kokusu zeynep kimdir


Aslan Akbaş - Barış Kılıç: Türkiye'nin enerji sektöründe önde gelen şirketlerinden olan Akbaş holding'in yönetim kurulu başkanıdır. Ablası Hünkar Akbaş'ın uygun gördüğü Zümrüt'le mantık evliliği yapmıştır. Kızı Ela'yı büyük bir aşkla sever.

Evlat kokusu Aslan kimdir

Hünkar Akbaş - Yeşim Salkım: Aslan ve Cevahir'in ablaları. Otoriter ve ailede sözü geçen bir kadındır. Anne babalarını kaybettikten sonra iki kardeşine annelik yapmıştır. Kontrolü elinde tutmak için her yola başvurabilen biridir.

Evlat kokusu Hünkar kimdir

Zümrüt Akbaş - Sedef Avcı: Zengin bir ailenin kızıdır. Ailesinin uygun gördüğü için Aslan'la evlenmiş ve sonradan onu tanıdıkça sevmiştir. Ancak aşkına karşılık alamamıştır. Ailesi için her türlü fedakarlığı yapabilecek prensipli ve gururlu bir kadındır.

Evlat kokusu Zümrüt gerçek adı

Cevahir Akbaş - Murat Han: Aslan'ın abisidir. Gece hayatına düşkün, çapkın, bencil, küstah biridir. Şirketin başında küçük kardeşinin olmasını pek hazmedemez. Eşi Belma'yı çok önemsemez. Tek önemsediği kızı Cemre'dir.

Evlat kokusu Cevahir gerçek ismi

Nail Kırmızıgül
Hülya Duyar
Pınar Çağlar Gençtürk
Alihan Türkdemir
Balım Gaye Bayrak
Doğan Can Sarıkaya
Evlat kokusu dizisi oyuncuları ve karakterleri Evlat kokusu dizisi oyuncuları ve karakterleri Reviewed by Editor on Pazar, Şubat 19, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.