Çoban yıldızı dizisi oyuncuları ve karakterleri

Çoban yıldızı Fox ekranlarında yakında yayınlanmaya başlayacak olan dizidir. Dizinin yapımcılığını Most production, yönetmenliğini Gül Oğuz üstleniyor, senaryosunu Gülizar Irmak kaleme alıyor. Başrollerini Şükrü Özyıldız ile Selin Şekerci'nin paylaştığı dizinin ilk bölümlerinin çekimleri Ürgüp'te yapılıyor.

Fakir bir ailenin kızı olan Zühre Kapadokya'nın zenginlerinden olan yaşlı Fikret Karakaya ile zorla evlendirilir. Bu kaderi yaşamayı reddeden Zühre canı pahasına ilk gece evden kaçmayı başarır. Güzel kızın yolu kendisine yardım etmeye çalışan taş ustası Seyit ile kesişir. İki genç birbirine aşık olurlar ve aralarındaki engelleri kaldırmak için zorlu bir mücadeleye girerler. Diğer taraftan Fikret Karakaya'nın oğlu Zekkar da ilk gördüğü andan itibaren Zühre'ye aşık olur ve iki gencin aşklarının önünde yeni bir engel olarak ortaya çıkar. Zühre ve Seyit'i aşkları uğruna vermeleri gereken zorlu savaş bekliyor.

Çoban yıldızı dizisi


Çoban yıldızı dizisi oyuncuları ve karakterleri

Seyit Zahir - Şükrü Özyıldız : Seyit mert, dürüst bir delikanlıdır. Dedesi Mustafa'dan öğrendiği taş ustalığı mesleğini sürdürmektedir. İbrahim'le Cevahir'in oğludur.

Çoban Yıldızı Dizisi Seyit Kimdir?

Seyit rolünü canlandıran oyuncu: 1988 izmir doğumlu olan Şükrü Özyıldız bugüne kadar çok sayıda dizide rol almıştır. Derin Sular, Fatmagül'ün suçu ne (Toprak), Uçurum (Avukat Tolga), Çalıkuşu (Hekim), Benim Hala Umudum Var (Ozan), Şeref Meselesi (Emir), Tatlı Küçük Yalancılar (Eren), Kış Güneşi (Efe/Mete) dizilerinde oynamıştır.

Zühre Filiz - Selin Şekerci : Niğde'de doğmuş, 10 yaşından itibaren tarlalarda çalışmış, halı dokumuştur. Çok güzel, iyi niyetli ama asi bir kızdır. Kaderini olduğu gibi kabullenmeyip mücadele yolunu seçer.

Çoban yıldızı Zühre gerçek adı

Zühre karakterini canlandıran oyuncu: Çoban yıldızı dizisinde Zühre'yi canlandıran oyuncu Selin Şekerci'dir. 1989 izmir doğumlu olan güzel oyuncu daha önce Kavak Yelleri (Feyza), Melekler Korusun (Özgür Çelikli), Leyla ile Mecnun (Şekerpare), İzmir Çetesi (Mira), Benim İçin Üzülme (Irmak), Kaçak Gelinler (Şebnem Gürsoy), Acı Aşk (Sude Ocak Köklükaya), Rengarenk / Kaçın Kurası (Renk Duygun) dizilerinde rol almıştır.

Fikret Karakaya - Menderes Samancılar : Kapadokya'nın en zenginlerindendir. Hep güçlü durmayı tercih eder, zayıflıklara tahammülü yoktur. Zühre'nin asiliklerine karşı intikam planları kurar.

Çoban yıldızı dizisi Fikret Karakaya

Fikret Karakaya'yı kim canlandırıyor: Usta oyuncu Menderes Samancılar Çoban yıldızı dizisinde Fikret Karakaya karakteri ile karşımıza çıkıyor. Bugüne kadar çok sayıda yapımda rol alan Menderes Samancılar Urfalıyam Ezelden (Duren Ağa), Kayıp (Hasan Deliorman), Hayat devam ediyor (Hazım), Bitmeyen Şarkı (Kara), Kış Masalı (Mamuk), Asi (Haydar Doğan), Sıla (Celil) gibi dizilerde oynamıştır.

Zekkar Karakaya - Selim Bayraktar : Fikret Karakaya'nın oğludur. Zengin ve her istediğini elde eden biridir. Oğlu Ali ile birlikte İstanbul'da bir gece kulübü işletirler.

Zekkar rolünü kim canlandırıyor: 1975 Kerkük doğumlu olan oyuncu Selim Bayraktar daha önce Köprü (Erdal), Bir Bulut Olsam (Mahmut Paşa), Muhteşem Yüzyıl (Sümbül Ağa), Gecenin Kraliçesi (Hakan) dizilerinde rol almıştır.

Mustafa Zahir - Arif Erkin : Seyit'in dedesi, İbrahim'in babasıdır. Unutulmaya doğru yüz tutan mesleği sürdürmektedir.

Mustafa Zahir rolünü kim canlandırıyor:  Usta oyuncu Arif Erkin'i dizide Mustafa Zahir karakteri ile izleyeceğiz. Aşk Yalanı Sever, Güzel Köylü, Kadim Dostum, Doksanlar, Hayat Devam Ediyor, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok dizide rol almıştır.

İbrahim Zahir - Serhat Özcan : Mustafa ile Fatma'nın tek çocuğu, Seyit'in babasıdır. İsteklerinin olmasına alışmış, olmadığında hırçınlaşan biridir.

İbrahim rolündeki oyuncu: Serhat Süha Özcan'ı Çoban yıldızı dizisinde İbrahim karakteri ile izleyeceğiz. Daha önce Kalbim Ege'de Kaldı (Ali Kürük), Ulan İstanbul (Talip Bey), Bana Artık Hicran De (Hayri), Sana Bir Sır Vereceğim, Suskunlar, Karadayı (Haydar Fatih), 2 Yaka Bir İsmail (Şair Niyazi), Tövbeler Tövbesi (Gültekin Kama), Öyle Bir Geçer Zaman ki (Tuğrul) ve başka dizilerde rol almıştır.

Cevahir Zahir - Feyza Işık : Seyit ve Rüveyda'nın annesi, İbrahim'in karısıdır. Kalabalıklar içinde yalnız kalmaya alışmış biridir.

Cevahir rolündeki oyuncu: Feyza Işık dizide Seyit'in annesi cevahirolarak karşımıza çıkıyor. Daha önce Gamsız Hayat  (Zehra), Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi  (Gülbahar), Ali Ayşe'yi Seviyor  (Gül), Sudan Bıkmış Balıklar (Duygu), Kayıp Madalyon (Selma) ve diğer dizilerde oynamıştır.

Sırma Sarıkaya - Aysun Metiner : Ali'nin annesi, Zekkar'ın karısıdır. Zorla evlendirilmiştir.

Sırma karakterini canlandıran oyuncu: Sırma karakterini Şaşıfelek Çıkmazı, Kurtlar Sofrası, Yeni Hayat, Benimle Evlenir misin, Örümcek, Nasıl Evde Kaldım, Sıdıka, Asmalı Konak gibi dizilerden tanıdığımız Aysun Metiner canlandırıyor.

Şerife Gönen - Elif Çakman : Kayseri'de doğup büyüyen fakir bir ailenin kızıdır. Yalancı ve kıskanç biridir.

Elif Çakman kimdir: 1978 İstanbul doğumlu oyuncuyu daha önce Tatlı İntikam (Havva), Ulan İstanbul, Kocamın ailesi, Yerden yüksek (Güler), Geniş zamanlar (Lale) gibi dizilerde izlemiştik.

Rüveyda Zahir - Sahra Şaş : Seyit'in kızkardeşidir. Düşündüklerini hemen söyleyen biridir.

Rüveyda rolündeki oyuncu: Çoban yıldızı dizisinde Rüveyda rolünü Sahra Şaş canlandırıyor. 1994 İstanbul doğumlu olan Sahra Şaş daha önce Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Dilber karakterini canlandırmıştı.

Ali Karakaya - Taygun Sungar : Zekkar'ın oğludur. Dedesi ve babasnın yolundan ilerlese de bir yandan annesi Sırma'nın şefkatli tarafını almıştır.

Ali rolündeki oyuncu kim: Taygun Sungar dizide Zekkar'ın oğlu Ali olarak karşımıza çıkıyor. Taygun Sungar daha önce Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.

Özlem Çakar
Neslihan Can

Yapım: Most production
Yönetmen: Gül Oğuz
Senarist: Gülizar Irmak
Uygulayıcı yapımcı: Gülay Mercan
Genel koordinatör: Soner Güven

Çoban yıldızı dizisi oyuncuları ve karakterleri Çoban yıldızı dizisi oyuncuları ve karakterleri Reviewed by Editor on Pazar, Şubat 19, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.