18 yaşındaki fenomen Bethany Mota: sosyal ağlar bu kızı milyoner yaptı

"Merhaba, ben Bethany'yim ben YouTube - dayım". Amerikalı Bethany Mota YouTube, Instagram, Facebook ve Twitter fenomenine dönüşmüştür.

Bethany Mota Kimdir

YouTube'daki her videosunu en az 1,2 milyon insan izliyor. 18 yaşındaki Bethany'nin Instagram'daki profilinin 2 milyondan fazla sürekli takipçisi var.

Bu ise "Vogue", "Elle", "Marie Claire", "Glamour" ve "Cosmopolitan" dergilerinin profillerinin toplam takipçi sayısından fazladır.

Ergenlik yıllarından beri yaşıtları olan kızlara yönelik moda, aksesuar ve kozmetik malzemelerden bahseden Bethany Mota şimdi milyoner.

ABD'nin California eyaletinde yaşayan 18 yaşındaki Bethany 4 yıl önce video bloggerliğe başladığında böyle popüler olacağını aklına bile getirmediğini söyledi.

"Aeropostale" şirketi Bethany Mota ile anlaşma imzalayarak "Bethany" adlı giyim ve takı üreterek satıyor.

Bu eşyalar şimdi "Motavator" adı altında satılıyor. Ayrıca, Bethany'nin YouTube'daki kanalının daimi takipçilerinin sayısı dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın video kanalına kıyasla daha fazladır.

Kuzey California'da yaşayan Bethany Mota moda sektöründe çalışma niyetinde olduğunu söylüyor:

"Popüler olmamın nedeni, muhtemelen insanlarla samimi olmamdır. Ben şimdiye kadar izleyicilerimi kandırmadım. Moda alanında en son yeniliklerden tutun giyim ve aksesuarlarım hakkında sürekli bilgiler veriyorum ".
18 yaşındaki fenomen Bethany Mota: sosyal ağlar bu kızı milyoner yaptı 18 yaşındaki fenomen Bethany Mota: sosyal ağlar bu kızı milyoner yaptı Reviewed by Editor on Pazartesi, Ocak 20, 2014 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.